Leren dragen bij EcoBaby Overmere en De Babykangoeroe

Dragen is van alle tijden. Dragen is fijn...

Wil je je kindje graag geborgenheid geven, wil je je kindje graag dicht bij jou? Dan is dragen misschien wel iets voor jou! Via ons filiaal in Overmere kan je terecht voor alls wat met dragen te maken heeft.

Ellen, gegradueerd in orthopedagogie en mama van 2 kindjes, is zich in het dragen gaan verdiepen en ze dacht dat ze met de handleiding die bij de doeken zat gewoon aan de slag kon. Ellen kon inderdaad een doek knopen maar toen ze bij het instituut voor Hechting uit Nederland haar draagopleiding volgde, merkte Ellen dat het heel wat beter kon. Ondertussen is Ellen een gecertificeerd draagconsulente en is ze aangesloten bij Draagconsulenten Vlaanderen VZW en wil ze je graag helpen bij het knopen van je kindje in een draagdoek.

Ellen helpt je graag bij het uitzoeken van een goede drager voor jouw situatie. Wil je een knoop onder de knie krijgen of weet je nog niet welke knoop je het meeste geschikt lijkt? Ellen bekijkt het samen met jou.
Los van de draagdoeken kan je bij Ellen via de De Babykangoeroe ook terecht voor babymassage en cursussen rond babymassages. Baby's houden van geborgenheid en van het vertrouwde daarom kan je er ook voor kiezen om een privésessie babymassage te volgen.

Meer info rond dragen, draagconsulten en babymassages

Online Shop voor draagdoeken

 

rsz foto 1